Article - Karyo Hliso
Yusuf Begtas:


DURUMLAR

Alıntıdır
DURUMLAR

Her durum bir gelişme fırsatıdır; olan her şey size daha güçlü, daha bilge ve daha sevecen olma fırsatını verir.

Başınıza gelen her şey sizin daha büyük hayrınız içindir. Bazı durumlar bir bağımlılıktan, size artık bir yararı kalmayan bir duygudan ya da sizin gelişmenizi engelleyen bir ilişkiden kurtulma fırsatını sunar. Sizin daha çok hayrınıza olana izin vermeniz demek, güvenlikte olduğunuzu ve sevildiğinizi ve Yüksek Benliğiniz ‘in daima sizin için çalıştığını bilmeniz demektir.

Şimdi kendinize, evrenin mükemmel olduğunu ve sizin yaptığınız ve sizin başınıza gelen her şeyin de mükemmel olduğunu söylemekle başlayın. Siz ruhsal yönden büyüdükçe, olanların niçin öyle oldukları hakkında daha büyük bir anlayış kazanacak ve olan her şeydeki mükemmelliği görmeye başlayacaksınız. Bugünün daha yüksek perspektifinden geriye, geçmişe bakabilecek ve bir zamanlar olumsuz olarak yorumladığınız şeylerin sizin büyümenizi sağlamış ve yeni başlangıçları getirmiş olduğunu görebileceksiniz.

Başka insanların yaptıklarının, bir şekilde, size hayır getireceğine güvenin, nedenini bilmeseniz bile. Her ne olursa olsun, kendinize evrenin mükemmel olduğunu ve olan her olayın mükemmel olduğunu söyleyin. Eğer umduğunuz bir şey gerçekleşmezse, bilin ki daha da iyisi olacaktır. Kendinizce olması gerektiğini düşündüğünüz hayalleri tezahür ettirmesi için Yüksek Benliğiniz’i zorlamaya kalkışmayın; bilin ki daha yüce bir bilgelik daima iş başındadır. Unutmayın ki Yüksek Benliğiniz sizin hayatınıza kabul ettiğiniz kadar hayrı daima size vermektedir.

Eğer içsel rehberliğinizin girişmenizi işaret ettiği tüm eylemlere girişmişseniz, her dakika kontrolü ve sorumluluğu elde tutma ihtiyacından sıyrılarak teslimiyet haline geçin. Sizin aklınız ve zekânız, her şeyi belli bir sonuca varmak üzere planlamak ister; geminin kaptanı olmak ister. Hedefler saptamak her ne kadar iyi bir şey ise de, Yüksek Benliğiniz‘in sizin istediğiniz şeyin özünü tam zamanında ve mükemmel bir şekilde size getireceğine güvenin. Yüksek Benliğiniz gerçek kaptandır ve O sizi daima mükemmel durumlar içine koyar.

Dünyanın, sizin aklınızın öngördüğü şekilde işlemesini sağlamaya çalışmak bir hayli enerji gerektirir. Her bir ufak ayrıntıyı tek tek planlamaya çalışmak külfetini bir yana bırakın. İşlerin aksamamasını güvence altına almak için her şeyi her dakika kollayıp gözetmek zorunda değilsiniz. Sadece dikkat edin, içinizden aldığınız mesajlar yönünde hareket edin ve yüksek akımda kalın. Her şey sizin hayal ettiğinizden de daha iyi gelişecektir.

Başkalarına hayırlı şeyler vermekle, siz kendi hayatınıza daha iyi şeylerin gelişi için izin verebilirsiniz. Verdiğiniz her şey size kat kat artmış olarak döner. Her gittiğiniz yerde bir gülümseme, sevgi ve iyi enerji verin.

Ne almak istiyorsanız onu verin. Onu cömertçe verin, karşılığında bir şey almak niyetiyle değil. Daha çok sevgi istiyorsanız, sevgi verin. Daha çok saygı ve destek istiyorsanız, başkalarına onu verin, tüm bunların size geri döndüğünü göreceksiniz.

 

Alıntıdır


 
Please Leave Your Thinking

Leave a Comment

You can also send us an email to karyohliso@gmail.com